Osakemarkkinat

Flow

I NokiAlli sætter vi selvfølgelig ekstra stor pris på vores konsulentteams evne, sans og forståelse for økonomiske forhold. En vis portion tæft og driftighed bør således være et kendetegn for et hvert godt konsulentteam og vi opfordrer derfor til at alle teams dyster i en lille venskabelig investerings-kappestrid.

Hvert team skal oprette én demo konto på  investeringssitet trade.plus500.com. En demo-konto betyder at I ikke skal tilknytte et kreditkort – vi spiller bare med ’Matador-penge’. Der skal anvendes en af de e-mail adresser, der er oplyst ved ansøgningen til NokiAlli. Kontoen skal oprettes hurtigst muligt og inden 17/1. På jeres demo-konti vil I i første omgang modtage 100.000 virtuelle DKK som I kan bruge til at prøve spillet lidt af.

For en ordens skyld: NokiAlli og Allikom anbefaler at I IKKE anvender rigtige penge til at investere på Plus500. Ligeledes frasiger NokiAlli og Allikom sig ethvert ansvar for eventuel udløsning af temporære eller permanente tilfælde af ludomani, med dertil hørende økonomisk, moralsk og/eller social deroute.

Forløbet er som følger:

 1. trade.plus500.dk skal I oprette en DEMO konto.
 2. Anvend en af de email-adresser som I er registreret med hos NokiAlli. Bagefter modtager I en mail fra Plus500, hvor I skal bekræfte jeres konto.
 3. Vi skal vide hvordan I er tilmeldt Plus500, derfor skal I yderligere registrere jeres brugernavn fra Plus500 her på vores portal.
 4. Når kontoen er oprettet skal I  tilmelde jer en såkaldt Challenge som er NokiAlli’s interne konkurrence.
 5. NYHED (11/1)Tilmelding til en Plus500 Challenge kan ske desværre pt. kun ske deres Mobil App (der findes til Android og iPhone) eller via PC-versionen til download og installation. Når I først er tilmeldt kan i bruge webversionen på trade.plus500.dk.
 6. Se her:
  1. MobilPlus500
 7. NokiAlli’s challenge hedder:
  1. NokiAlliChallenge2016’ og har nummer 175839.
  2. I skal tilmelde jer inden 17/1-2016 kl 22:59 GMT – herefter er det ikke muligt at tilmelde sig længere. I får en bekræftigelse fra Plus500 på tilmelding til vores Challenge.
  3. Når NokiAlli’s challenge starter nulstilles jeres beholdninger af aktier og I får nye 7500 virtuelle kr at handle for.
  4. Tilmelding til en Challenge foregår under fanebladet ”Konto”, menupunkt ”Challenge”, og derefter “Deltag”.  Indtast nummeret på vores challenge 175839
 8. Nu gælder det om at få pengene til at yngle – vores challenge løber frem til dagene før vi mødes i Helsingør.
 9. Held og lykke!

Bemærk: Man kan også bruge Plus500 fra en mobiltelefon, et program på computeren – det står jeg frit for. Vi anbefaler dog web-versionen.